yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

şayet bir kapının yangına peklik dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak müstacel çıkış bapsı yerine çatı kat aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe göre ciğerstrüktürsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna rabıtalı olarak daha ehven olmaktadır.

– Duman engelleri yangına dayanıklı bölmelerle sağlamlanacak ve bölme süresince görev kayran baplar

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile sorumluluk kızılıyoruz.

Yangın kapıları yangınların çoğunda önemli bir ilk defans hattıdır lakin önemli ihmal alanı olmaya devam etmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine bakılırsa yangın merdiveni imal etmek ve montajını çıkarmak binaların yangından korunması yürekin elzemdir.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel cebinır.

Lütfen rızanızla ait yangın kapısı olarak bizimle iletişime geçtiğinizde isteme kimliğinizi ve tarihinizi belirtin.

Yangın kapılarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı sima evetşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne esaslı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangına dayanıklı kapı ahşap fiyatları mafevkda belirttiğimiz metanet derecelerine rabıtalı olarak değanlayışmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu rabıtlamda değmaslahatmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen binalabilmekle omuz omuza daha çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun baş nedeni mevzi yitirilmesine vasıf vermemesi ve henüz azca maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek mimarilabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu bulmak bâtınin kullanılmaktadırlar.

Yangın merdiveni imalatı her ne derece taraf bir sektör kabil görünse de pekâlâ yapım kolüne kardeş bir kol olarak görülmelidir. Yangın merdivenleri ve yangın bapları yalnızca demirden ya da çelikten imal edilmiş basamaklar ve kapılar olarak görülmemeli. Binalara bu merdivenlerden yaptırırken ilgi edilmesi gereken en önemli noktalardan bir tanesi merdivendeki kişinin yangın alevlerinden korunmasını sağlayacak korunaklarında inceden inceye bünyelmış olmasıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye geçim ve müsait hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page